Denne uken er det Black Friday-salg med inntil 30% rabatt og drikkepakke og gourmetpakker inkludert!

I alle våre priser er Premium Drikkepakke, diningpakke og forhåndsbetalt tips inkludert. Her finner dere et lite utvalg av de mest populære cruisene.  Det er et stort antall lugarkategorier å velge mellom, alt fra rimelige innvendige, mens det er utvendige lugarer med balkong som er de mest solgte, det finnes også utvendig lugar med vindu, og en rekke suiter i forskjellige størrelser. Be oss om råd hvis du vil ha råd om type lugar og beliggenhet i skipet. Husk at barn under 18 år i ekstraseng får store rabatter og bruspakke inkludert.

9 netter Østersjøen fra København med 2 dager i St Petersburg - fra mai til november 2020 og 2021
Vår nærmeste cruise med fantastisk mulighet til å oppleve guidede turer til de store severdighetene i St Petersburg, prisen vi tilbyr inkluderer premium drikkepakke, 4 middager i spesialrestaurant og forhåndsbetalt tips. Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset..

7 netter Vestlige Middelhavet fra Barcelona eller Civitavecchia - fra mai til november 2020 
Vårt mest solgte cruise, Norwegian Epic seiler fra Barcelona hver søndag og fra Civitavecchia hver onsdag.  Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.    

7 netter Greske Øyer fra Venezia - fra mai til november 2020
Greske Øyer er alltid populært, nå også med en smakebit av Montenegro, Norwegian Dawn seiler hver søndag.  Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.  

7 netter Østlige Karibien fra Miami i perioden november 2019 - april 2020
Seil til De Amerikanske og Britiske Jomfruøyene i Norwegian  Encores jomfrusesong.  Opplev gamlebyen i San Juan og ta en utflukt til en av de nydelige strendene på St Thomas og Tortola.  Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.   

7 netter Vestlige Karibien fra Miami i perioden november 2019 - april 2020
Opplev kombinasjonen av lekre strender og historie og kultur på dette cruiset til nydelige Roatan, NCLs ekslusive øyresort Harvest Caye og to stopp Mexico.  Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.  

4 - 7 netter til unike og luksuriøse Berumda fra New York i perioden april - oktober 2020
Nyt et ukescruise til unike Bermuda neste sommer(mai-august), eller prøv et 4-5 netters cruise i april/mai eller september/oktober.  Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.