Hipp hurra, vi fyller 20 år i høst! Nå kan du få markedets beste pris og ombordkreditt på ditt neste cruise! Her er en liten oversikt over noen av NCL-cruisene med rabatterte priser...

I alle våre priser er Premium Drikkepakke, diningpakke og forhåndsbetalt tips inkludert. Her finner dere et lite utvalg av de mest populære cruisene med fra-priser i rimeligste innvendige lugar og rimeligste seilingsdato.  Det er et stort antall lugarkategorier å velge mellom, utvendig lugar med balkong er den mest solgte, men det finnes også utvendig lugar med vindu, og en rekke suiter i forskjellige størrelser. Be oss om råd hvis du vil ha råd om type lugar og beliggenhet i skipet. Husk at barn under 18 år i ekstraseng får store rabatter og bruspakke inkludert.

9 netter Jomfrucruise med Norwegian Encore fra Southampton til New York 02.11.2019 
Vær førstemann ombord på NCLs nyeste skip. Seil inn mot New Yorks skyline og tilbring første kvelden og natten ombord midt på Manhattan. Det er kun få plasser igjen, balkonglugarer fra kr. 15.900 pr person inkludert premium drikkepakke, 4 middager i spesialrestaurant og forhåndsbetalt tips. Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi om du vil være noen flere dager i New York og få tilbud på det.

7 netter Vestlige Middelhavet fra Barcelona eller Civitavecchia - fra mai til november 2020 
Vårt mest solgte cruise, Norwegian Epic seiler fra Barcelona hver søndag og fra Civitavecchia hver onsdag. Priser fra kr. 8490 pr person i innvendig lugar på rimeligste seiling, inkludert premium drikkepakke , 3 middager i spesialrestauranter og forhåndsbetalt tips. Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.    

7 netter Greske Øyer fra Venezia - fra mai til november 2020
Greske Øyer er alltid populært, nå også med en smakebit av Montenegro, Norwegian Dawn seiler hver søndag. Priser fra kr. 10.990 pr person i innvendig lugar på rimeligste seiling, inkludert premium drikkepakke, 3 middager i spesialrestauranter og forhåndsbetalt tips. Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.  

7 netter Østlige Karibien fra Miami i perioden november 2019 - april 2020
Seil til De Amerikanske og Britiske Jomfruøyene i Norwegian  Encores jomfrusesong.  Opplev gamlebyen i San Juan og ta en utflukt til en av de nydelige strendene på St Thomas og Tortola. Priser fra kr. 10.990 pr person i innvendig lugar på rimeligste seiling, inkludert premium drikkepakke, 3 middager i spesialrestauranter og forhåndsbetalt tips. Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.   

7 netter Vestlige Karibien fra Miami i perioden november 2019 - april 2020
Opplev kombinasjonen av lekre strender og historie og kultur på dette cruiset til nydelige Roatan, NCLs ekslusive øyresort Harvest Caye og to stopp Mexico. Priser fra kr. 8.590 pr person i innvendig lugar på rimeligste seiling, inkludert premium drikkepakke, 3 middager i spesialrestauranter og forhåndsbetalt tips. Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.  

4 - 7 netter til unike og luksuriøse Berumda fra New York i perioden april - oktober 2020
Nyt et ukescruise til unike Bermuda neste sommer(mai-august), eller prøv et 4-5 netters cruise i april/mai eller september/oktober. Priser fra kr. 6.990 pr person for 4 netter og fra kr. 14.490 pr person for 7 netter, begge priser i innvendig lugar på rimeligste seiling, inkludert premium drikkepakke, 1 eller 3 middager i spesialrestauranter og forhåndsbetalt tips. Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.