Nå har NCL vintersalg med rabatter på et stort antall cruise!
Nyt i tillegg godt av oppgraderingstilbudet Free at Sea på alle cruise, fra 99 euro pr person(for 7 netters cruise).  Vi gir full oversikt og oppgir alltid prisene med tips/service charge inkludert!

I alle våre oppgitte priser er Premium Drikkepakke og diningpakke for 2 personer pr lugar, samt forhåndsbetalt tips for alle inkludert. Her finner dere et lite utvalg av de mest populære cruisene.  Det er et stort antall lugarkategorier å velge mellom, alt fra innvendige lugarer, utvendige lugarer med vindu eller balkong, til en rekke suiter i forskjellige størrelser, samt de luksuriøse The Haven suitene.  Be oss om råd hvis du vil ha råd om type lugar og beliggenhet i skipet. Husk at barn under 18 år i ekstraseng får store rabatter.

9 netter Østersjøen fra København med 2 dager i St Petersburg - fra mai til november 2020 og 2021
Vår nærmeste cruise med fantastisk mulighet til å oppleve guidede turer til de store severdighetene i St Petersburg, prisen vi tilbyr inkluderer premium drikkepakke, 4 middager i spesialrestaurant og forhåndsbetalt tips. Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset..

7 netter Vestlige Middelhavet fra Barcelona eller Civitavecchia - fra mai til november 2020 
Vårt mest solgte cruise, Norwegian Epic seiler fra Barcelona hver søndag og fra Civitavecchia hver onsdag.  Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.    

7 netter Greske Øyer fra Venezia - fra mai til november 2020
Greske Øyer er alltid populært, nå også med en smakebit av Montenegro, Norwegian Dawn seiler hver søndag.  Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.  

7 netter Østlige Karibien fra Miami i perioden januar - april 2020
Seil til De Amerikanske og Britiske Jomfruøyene i Norwegian  Encores jomfrusesong.  Opplev gamlebyen i San Juan, ta en spennende utflukt på St Thomas og Tortola, og nyt en deilig dag på NCLs private øy på Bahamas.  Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.   

7 netter Vestlige Karibien fra Miami i perioden januar - april 2020
Opplev kombinasjonen av lekre strender og historie og kultur på dette cruiset til nydelige Roatan, NCLs ekslusive øyresort Harvest Caye og to stopp Mexico.  Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.  

4 - 7 netter til unike og luksuriøse Berumda fra New York i perioden april - oktober 2020
Nyt et ukescruise til unike Bermuda neste sommer(mai-august), eller prøv et 4-5 netters cruise i april/mai eller september/oktober.  Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.  

7 netter Østlige Karibien fra Port Canaveral januar-april 2020

Perfekt utgangspunkt ved kombinasjon med Orlando og en attraktiv og variert seiling til både Jamaica, Grand Cayman, Mexico og en herlig stranddag på NCLs private øy. Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.    

10-11 netter Greske Øyer m.m. fra Civitavecchia i perioden mai - september 2020

En veldig god reiselengde i Middelhavet til sommeren med et av de mest populære skipene. Forskjellen på de to cruisene er at 11-netters cruiset tar med seg Cannes. Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.  

7 netter Sydlige Karibien fra San Juan januar - april 2020 og 2021 

Den mest eksotiske 7-netters seilingen i Karibien starter og stopper i San Juan, bo gjerne noen dager her i Puerto Rico før cruiset, men unn deg god hotellstandard.  Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.  

7 netter Vestlige Karibien fra Miami i perioden  - desember 2020 - april 2021

Opplev kombinasjonen av lekre strender og historie og kultur på dette cruiset til nydelige Roatan, NCLs ekslusive øyresort Harvest Caye og to stopp Mexico. Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.  

7 netter Østlige Karibien fra Miami i perioden desember 2020 - april 2021
Seil til De Amerikanske og Britiske Jomfruøyene med lekre Norwegian Joy. Opplev i tillegg Puerto Plata og den private øya til NCL. Send en mail til post@cruisecenter.no og be om pris på dette cruiset, oppgi hvor mange dere er og når dere ønsker å reise.  

Flere cruise kommer, se også cruise i NCL-katalogen.