Hvorfor cruise med Norwegian Cruise Line?


Vi selger kun cruise med NCL, og har gjort dette siden 2003, vi er den eneste operatøren i Skandinavia som er spesialister på NCL.  Vi kjenner alle skipene, har bodd i alt fra innvendige lugarer til de største suitene, og kan gi deg en unik informasjon om hvor du bør bo, hvilke utflukter du bør velge, hva du bør prioritere ombord m.m.  

Norwegian Cruise Line er et internasjonalt drevet cruiserederi med hovedkvarter i Miami i Florida, de har i tillegg kontorer i Wiesbaden, Malta og Southampton som overvåker virksomheten i Europa.

Rederiet har mottatt 4 nye skip med plass til inntil 4 200 passasjerer i 2015, 2017, 2018 og 2019(Norwegian Escape, Norwegian Joy, Norwegian Bliss og Norwegian Encore). Selv om NCL ikke har noen veldig gamle skip har de gjennomført prosjektet Norwegian Edge, og brukt 3,5 milliarder kroner på en renovering av alle tidligere bygde skip, de er nå etter renoveringen å betrakte som nye skip.

Freestyle cruising
Drømt om den perfekte cruiseferien? Gjør det til realitet med Norwegian Cruise Line. Om bord på vår fantastiske flåte av moderne cruiseskip, er du fri til å planlegge dagene dine akkurat slik du vil, ingen klokkeslett å følge. Du er fri til å slappe av, være aktiv, kle deg elegant eller avslappet og feste hele natten mens du nyter den beste underholdningen. Utforsk nye og spennende steder i Europa, Hawaii, Karibien, Fjerne Østen, Australia, Sør Amerika og mer. Det er alt en fabelaktig ferie skal være.

Freestyle dining
I år 2000 innførte Norwegian Cruise Line det alternative spisekonseptet, og revolusjonerte matopplevelsen for cruiseindustrien i samme prosess. Siden det har vi utvidet våre spisetilbud på alle våre skip for å inkludere alt fra tapas til teppanyaki. Utvalget spenner seg fra så mange som 9 fantastiske serveringsalternativer inkludert i prisen for cruiset til en herlig samling av spesialitetsrestauranter som har blitt skapt for ekstra spesielle kvelder.

Både morgen, formiddag og kveld finner du fristende restauranter, griller, buffeer og kafeer som vil tilfredsstille ethvert begjær, og alle er inkludert i prisen for cruiset. Om du har lyst på et 3-retters festmåltid, er du velkommen til våre vakre spisesaler som serverer frokost, lunsj og middag. Kanskje har du lyst til å spise utendørs mens du beundrer utsikten over havet. Dette får du her – våre "endeløse" buffeer har sitteplasser både innendørs og utendørs med omeletter og pastaretter laget på bestilling, friske salater og mye, mye mer. I tillegg kan vi by på uformelle griller ved bassenget, døgnåpne spisesteder som serverer de beste mellommåltidene, livlige sportsbarer, barnekafeer og selvfølgelig matservering i pyjamasen med romservice.

Hvert skip i flåten vår har også steakhouse i ekte Texas-stil, franske gourmet-bistroer og italienske trattoriaer, og dette er bare begynnelsen. Bli underholdt av våre flinke kokker som griller biff, sjømat, kylling og grønnsaker på våre autentiske teppanyaki-griller. Noen av skipene byr på sofistikerte middagsklubber med middag og dans, Cirque Dreams® and Dinner-forestillinger med akrobater i verdensklasse, brasiliansk churrascaria og mye mer. Disse spesialitetsrestaurantene er valgfrie, og har en cover charge som spenner fra USD 15 til USD 39,99 per gjest + 18% tips, eller à la carte-priser for spesielle menyvalg. Barn 12 år og yngre spiser kostnadsfritt ved bestilling fra den gratis barnemenyen, mens enhver ordre fra den vanlige menyen vil være til full cover charge.

Free at Sea
Alle NCL-cruisene vi selger har inkludert en omfattende fullpensjon, Premium drikkepakke og 1-5 middager i spesialrestauranter avhengig av lengden på cruiset.  Vi oppgir også alltid prisene inkludert forhåndsbetalt tips.

Underholdning
De fleste cruisegjestene våre får ikke med seg alt av underholdning, aktiviteter og annet som foregår hele tiden.  Opplev musikaler, danseshow, komedieklubber og jazzklubber, eller temaklubber som The Cavern Club som hyller The Beatles, velg å spise middag mens du blir underholdt av fantastiske artister, vær med på interaktivt teater, slapp av i en pianobar eller dans deg inn i natten under stjernene på dekk...